Veehouderijbedrijf Treure viert eerste ProCROSS-honderdtonner

Veehouderijbedrijf Treure viert eerste ProCROSS-honderdtonner

Onlangs kon fokkerij-specialist Pieter Koppelaar de familie Treure van het in Streefkerk gelegen Vof Veehouderijbedrijf Treure feliciteren met hun eerste ProCROSS-honderdtonner! Sinds zo'n 15 jaar zetten Iris en Robin Van den Berg-Treure in op ProCROSS wat hun fantastische resultaten oplevert zoals een goede TKT, laag celgetal en een gemiddelde leeftijd van maar liefst 5.11 jaar.

In 2519 dagen bereikte de ruim tien jaar oude Aaltje 90 (G1 50%MON 50% HF) onlangs de 100.000 kgM levensproductie. Sinds haar eerste afkalving op 2.02 jaar raakte Aaltje iedere lactatie vlot opnieuw drachtig.  Op dit moment is deze fitale honderdtonner drachtig van VR Vimo en verwacht ze haar 10e afkalving op 11 jaar en 1 maand! Sinds de start met ProCROSS is dit de eerste honderdtonner voor de familie Treure in hun 115-koppige veestapel.


Aaltje 90 (G1: 50% MON 50%HF)

Een leuk weetje: u kunt Iris Van den Berg-Treure kennen als één van onze ProCROSS-covergirls, waarbij ze enkele jaren geleden verscheen op de voorpagina van onze ProCROSS-stierenkaart!

Het K&L-team feliciteert de familie Van den Berg-Treure met deze geweldige mijlpaal. Wilt u meer informatie over de voordelen van ProCROSS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Geplaatst op donderdag 21 maart 2024