Fokkerij, voeding, productie en huisvesting...

Fokkerij, voeding, productie en huisvesting...

..Het zijn de onderwerpen die centraal staan op 2 februari a.s. Op deze dag organiseren wij voor u, samen met Melkveehouderij van Puijenbroek (Moergestel), een bijeenkomst. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. U komt toch ook? 

Op het bedrijf van Ron en Renske van Puijenbroek worden ruim 200 koeien gehouden. Dit gebeurt in een moderne stal met o.a. zand in de boxen.

De koeien worden sindskort 3 keer per dag gemolken. Het jongvee wordt tot een maand voor het afkalven op stro gehuisvest, in de vorig jaar in gebruik genomen stal.

Ron (op bovenstaande foto) deelt deze bijeenkomst zijn ProCROSS ervaringen met u. Tevens vertelt hij wat voor hem de voor- en nadelen zijn van 3 keer per dag melken (momenteel gem. 40 l per koe/dag) en hoe hij een hoge productie bereikt. Welke voeding hoort daar bijv. bij? Ook neemt hij u mee in zijn ervaringen met weidegang, zand in de boxen en de huisvesting van jongvee op stro.  Het wordt ongetwijfeld een inspirerende dag.

U bent van harte welkom

Graag zien wij u 2 februari tegemoet. Om 10.30 staan koffie en thee voor u klaar. Na een presentatie over ProCROSS (door Walter Liebregts, K&L) en de persoonlijke ervaringen van Ron krijgt u een lunch aangeboden. Na de lunch brengen we een bezoek aan het melkveebedrijf van Ron. Dit ligt op steenworpafstand van de locatie waar de bijeenkomst plaatsvindt. We verwachten rond 14.00 uur af te sluiten. 

Aanmelden? Ja, graag!

Meld u aan bij een van onze K&L Fokkerij-Specialisten:
Tom Korsten: 06 - 1137 2921 / tom@k-l.nl
Arie van Eck: 06 - 5040 7988 / arie@k-l.nl
Pieter Koppelaar: 06 - 2666 4679 / pieter@k-l.nl

Ook als u vragen heeft over de bijeenkomst, kunt u gerust contact met hen opnemen.

Wij ontvangen u op 2 februari graag om 10.30 uur op de volgende locatie: Café ‘Ome Toon’,  Biestsestraat 38c, Biest-Houtakker

Graag tot ziens op vrijdag 2 februari a.s.

Links-bovenaan deze pagina kunt u de officiële uitnodiging downloaden. 

 

 

Geplaatst op dinsdag 23 januari 2024