ProCROSS koeien laten diepe indruk achter bij beursbezoekers

ProCROSS koeien laten diepe indruk achter bij beursbezoekers

De RMV Hardenberg ligt al bijna weer een week achter ons. Terugkijkend op deze beurs kunnen we alleen maar heel trots en dankbaar zijn. De belangstelling was enorm en de bezoekers waren onder de indruk van de ProCROSS koeien die hier geshowd werden. Deze groep koeien had zelfs de hoogste gem. productie van alle getoonde groepen, namelijk: 305 dgn, 12.785 kg melk met 4,41% vet en 3,61% eiwit.

Hierbij bedanken wij alle bezoekers voor hun getoonde interesse. Tevens bedanken wij Wim Wijnhout (van melkveebedrijf Wijnhout-Nijman uit Wijhe, eigenaar van de geshowde koeien). Wim is alle dagen aanwezig geweest om zijn ProCROSS ervaringen te delen met het publiek. Een dankwoord voor zijn aanwezigheid, enthousiasme en het beschikbaar stellen van zijn koeien, is dan ook zeker op zijn plaats. 

ProCROSS voor de camera

Dat niet alleen bezoekers onder de indruk waren van onze ProCROSS koeien bleek wel weer uit het feit dat we twee cameraploegen op onze stand hebben mogen verwelkomen. Nieuwe Oogst TV en RTL Z kwamen filmen.  Het filmpje van Nieuwe Oogst TV is inmiddels online. Klik hier om deze film te bekijken.

Inmiddels zijn we alweer volop bezig met de voorbereidingen van de volgende beurs. Zo staan wij namelijk van 27 t/m 29 november op de RMV in Gorinchem.

 

 

 

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018