Bezoekers RMV onder de indruk van ProCROSS koeien

Bezoekers RMV onder de indruk van ProCROSS koeien

Precies een week geleden ging de RMV in Hardenberg van start. Wat mogen we terugkijken op drie geweldige beursdagen. We hebben ontzettend veel bezoekers op onze stand mogen ontvangen en veel enthousiaste reacties gekregen op de koeien die we hier hebben gepresenteerd: 4 eerste generatie ProCROSS koeien met een topproductie. Wim Wijnhout, eigenaar van deze groep, was ook zelf aanwezig en vertelde met gepaste trots over de resultaten van zijn melkveebedrijf. Hier wordt namelijk met 186 koeien en een productie van 305 dagen het volgende gerealiseerd:

Kg. melk 11.600
% vet 4,23
% eiwit 3,60
NO 2.879
Gem. celgetal 54,6

 

 
Grote belangstelling voor de ProCROSS koeien op onze stand.

De gepresenteerde ProCROSS koeien zijn zelfs door een bekende fokkerij adviseur uitgeroepen tot 'Beste Boeren Koeien Groep' van de beurs!

Hierbij bedanken wij alle bezoekers die wij op onze stand hebben mogen ontvangen voor hun komst. Tevens is een dankwoord op zijn plaats voor Wim Wijnhout voor het beschikbaar stellen van zijn ProCROSS koeien.

Met een voldaan gevoel over deze beurs zijn wij inmiddels al weer volop bezig met de voorbereidingen van de volgende beurs. Van 28 t/m 30 november a.s. nemen wij namelijk deel aan de RMV in Gorinchem. U bent van harte welkom op onze stand, nummer 303. Graag tot dan!

 

Geplaatst op dinsdag 7 november 2017