Teamuitbreiding

Teamuitbreiding

Overal kunt u lezen dat het moeilijk is om personeel te vinden. Zeker voor een organisatie die groeit en waarbij de advisering naar de klanten cruciaal is. We zijn enthousiast over onze team-uitbreiding met Arie van Eck.

Graag stelt hij zichzelf even voor:

 

Mijn naam is Arie van Eck en ik kom uit Everdingen. Ik ben onlangs gestart bij K&L als Fokkerij-Specialist in de regio Midden-Nederland. De eerste weken heb ik nu achter de rug waarin ik al veel heb mogen zien wat mij enthousiast maakt voor de komende tijd…

Waarom K&L?
Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de HAS, opleiding Dier- en Veehouderij. Tijdens deze studie heb ik zo’n 20 weken stage gelopen bij K&L. Hier heb ik kennis mogen maken met het mooie vak 'Fokkerij-Specialist'. Daarnaast heb ik het saldoberekeningsmodel van K&L verder uitgewerkt. Dit wordt veel toegepast op de bedrijven. Na deze stage bleef ik met verschillende werkzaamheden verbonden aan K&L, waarna ik de kans kreeg om na de studie aan de slag te gaan als Fokkerij-Specialist.

Waarom ProCROSS?
Naast het werk bij K&L run ik thuis, samen met mijn ouders, een melkveebedrijf met 125 melkkoeien en 75 stuks jongvee. Dit bedrijf hoop ik in de toekomst ook verder door te zetten. Zo lang als ik leef kruisen wij al in met andere rassen. Hierdoor hebben wij thuis al veel profijt gehad van het heterosis effect. Het ProCROSS concept heeft ons een robuuste koe gebracht die vele malen minder gevoelig is voor gezondheidsproblemen. Ons streven is om verantwoord een maximale productie te behalen bij het melkvee. Met op dit moment een gemiddelde productie van rond de 40kg melk/ dag ben ik ervan overtuigd dat een ProCROSS koe de juiste oplossing biedt voor welk managementsysteem of productieniveau dan ook.

 

 

Met het kunnen aanbieden van ProCROSS en VikingJersey zie ik veel kansen richting de toekomst. Fokkerij maakt het voor u mogelijk om met een veestapel te werken welke bij uw situatie past!

Graag tot ziens!

Arie van Eck

Telnr: 06 - 5040 7988
Email: arie@k-l.nl 

Geplaatst op donderdag 26 oktober 2023