Optimale gezondheid en ruimschoots bewezen

Optimale gezondheid en ruimschoots bewezen

De VikingJersey stier VJ Hamlet heeft inmiddels meer dan 2.500 dochters in productie (op bovenstaande foto staat een dochter). VJ Hamlet is de hoogste dochter-geteste Jerseystier en geeft hele vruchtbare dochters (118). Ook zijn klauwgezondheid vererving is uitstekend (115). Daarnaast zijn ook de productie en de gehaltes het vermelden waard. In de eerste lactatie scoorden zijn dochters gemiddeld 7.114 kg melk met 5,7% vet en 4,3% eiwit in 305 dagen.

In het volgende filmpje ziet u deze gezond verervende stier, die zich inmiddels ruimschoots bewezen heeft.

Wilt u meer weten over VJ Hamlet of wilt u sperma van deze stier bestellen? Klik dan hier om naar de webshop te gaan. Of neem contact met ons op (email: info@k-l.nl, tel: 0572 745 206). 

Bent u toe aan een toekomstbestendige koe?
Onze kruisingsconcepten passen vrijwel altijd en overal. De laatste jaren groeit het aandeel Viking Jerseys sterk, vooral vanwege de uitstekende voerefficiëntie. Met een efficiëntere koe gaat uw saldo omhoog. En, niet onbelangrijk, u krijgt minder werk. Onze fokkerijconcepten zijn toekomstbestendig. De uitstoot per KG geproduceerde vet en eiwit is lager dan van Holsteins. Dit is wetenschappelijk bewezen in verschillende praktijkproeven.

Veel van onze klanten hebben al ontdekt dat je met een andere koe gemakkelijker boert en vrijwel altijd meer kunt verdienen. Toch is er niet één oplossing die op elk bedrijf de beste resultaten geeft. Elk bedrijf is immers anders. Samen met u inventariseren wij de mogelijkheden van uw bedrijf en komen dan tot een advies. Dit doen we met behulp van een rekenmodel. Dit model wordt zelfs vaak door banken en accountants als basis gebruikt om de veranderende fokkerijkoers financieel te onderbouwen. 

Wenst u meer informatie over het rekenmodel? Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u de betreffende flyer hiervan downloaden (Bijlagen: Flyer_Saldoberekenaar). Of neem gerust contact met ons op (email: info@k-l.nl, tel: 0572-745206).

 

Geplaatst op dinsdag 7 maart 2023