De nieuwe ProCROSS courant is uit: vraag hem aan

De nieuwe ProCROSS courant is uit: vraag hem aan

ProCROSS melkveehouders melken gezonde en productieve koeien. Door hun verbeterde weerstand hebben ze minder trammelant en zorgen ze voor een beter financieel resultaat. De grootste winst is wellicht meer arbeidsplezier. Bovendien zorgt een robuust ogende en gezonde ProCROSS koe voor een beter imago richting consument en maatschappij.

Bovenstaande is een klein stukje uit de nieuwe ProCROSS courant. Een courant waarin verschillende melkveehouders hun ervaringen met u delen. De diversiteit in de bedrijven is hierin groot: gemengde bedrijven, 100% gras, biologisch...etc...etc...ProCROSS past immers overal. Daarnaast komen melkveehouders aan het woord die net gestart zijn en melkveehouders die al jaren ProCROSS'en.

In de courant leest u verder wat het fokkerijconcept ProCROSS precies is. Tevens worden verschillende onderzoeksresultaten gepresenteerd. ProCROSS is namelijk het enige fokkerijconcept met wetenschappelijk bewezen resultaten.

De nieuwe courant aanvragen
Bent u nieuwsgiering naar de ervaringen van ProCROSS melkveehouders en wilt u meer weten over ProCROSS? Vraag de courant dan aan. Stuur hiervoor een email naar info@k-l.nl of bel naar 0572 - 745 206. U krijgt vervolgens een exemplaar toegestuurd.

Over ProCROSS
Het fokkerijconcept ProCROSS is een roterende driewegkruising met de melkrijkste rassen Viking Holstein, Montbéliarde en VikingRED. Deze drie rassen compenseren elkaars goede en minder goede eigenschappen uitstekend. Door consequent de juiste volgorde in het kruisen te hanteren wordt optimale heterosis bereikt en is inteelt verleden tijd.

 

 

Geplaatst op dinsdag 10 november 2020