Kom naar de open dag bij Biologisch melkveebedrijf Groot Koerkamp

Kom naar de open dag bij Biologisch melkveebedrijf Groot Koerkamp

Donderdag 7 april a.s. bent u van harte welkom op de open dag bij Biologisch Melkveebedrijf Groot Koerkamp (Biddinghuizen, FL). Van 10.00 - 16.00 uur heeft u de gelegenheid om dit bedrijf te bezoeken. 

Voor Melkveehouder Wilfried Groot Koerkamp (op bovenstaande foto) is het belangrijk dat de koeien makkelijk te managen zijn en weinig trammelant met zich meebrengen. Het fokdoel is dan ook een koe die, in het biologische systeem waar eenvoud de boventoon voert, gemakkelijk en zonder problemen produceert. Met ProCROSS wordt dit doel bereikt. Als u bovenaan de linkerzijde van deze pagina op 'Bedrijfsflyer' klikt, kunt u een flyer downloaden met meer informatie over dit bedrijf.

Bent u benieuwd naar de biologische bedrijfsvoering i.c.m. ProCROSS? Kom dan a.s. donderdag naar de open dag. Het adres is: Ellerweg 24, 8256 RT Biddinghuizen. Onze K&L Fokkerij-Specialisten zijn deze dag aanwezig om u alles over ProCROSS te vertellen.

Naast het bezoeken van dit bedrijf heeft u deze dag de mogelijkheid om bij een aantal informatiebijeenkomsten aan te sluiten. Zo kunt u van 10.00-12.00 uur deelnemen aan een bijeenkomst met als thema 'uiergezondheid'. En van 12.30-13.30 uur heeft u de mogelijkheid om u te laten informeren over 'melkrobots & weiden'. 

Het is niet noodzakelijk om u aan te melden voor deze open dag maar als u geïnteresseerd bent in één of beide informatiebijeenkomsten, is het wel handig (i.v.m. het aantal zitplaatsen) om dit vooraf even aan ons door te geven. Hiervoor kunt u een email sturen naar info@k-l.nl of bellen naar 0572 - 745 206. 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Lely Center Bunschoten, Wielink Agrarisch Handelsbedrijf Mengkuilen, DGC Boven-Veluwe, A.V.C. De Eendracht U.A. en K&L.

Geplaatst op maandag 4 april 2022