Extra profieldag op woensdag 10 januari a.s.

Extra profieldag op woensdag 10 januari a.s.

Iedere eerste woensdag van de maand organiseren wij een profieldag bij Melkveebedrijf Wijnhout. Vanwege de grote belangstelling is er een extra profieldag gepland. Deze vindt plaats op woensdag 10 januari a.s.

U bent van harte welkom

Bent u lid van een studie- of fokclub, melkveehouder of agrarisch student? Dan is deze bijeenkomst zeker interessant voor u! Bij Melkveebedrijf Wijnhout wordt namelijk het fokkerijconcept ProCROSS toegepast. Daarnaast zijn er Holstein-vaarzen in productie, geboren uit top-genomic-embryo's. Tijdens de bijeenkomst worden de resultaten van deze fokrichtingen aan u gepresenteerd. Tevens worden de duidelijke verschillen tussen de Holstein en ProCROSS koeien van de Fam. Wijnhout inzichtelijk gemaakt. Uiteraard heeft u ook volop de gelegenheid om het bedrijf en de koeien te bezichtigen.

Het melkveebedrijf van de Fam. Bloo, met 100% ProCROSS koeien, heeft in het boekjaar van 2016 de hoogste productie van de CRV afdeling Raalte behaald. En van de 250 hoogst producerende bedrijven in Nederland hebben de koeien van Bloo de hoogste gemiddelde leeftijd.
Dit bedrijf ligt op 5 minuten rij-afstand van Melkveebedrijf Wijnhout. Uw komst is dan ook prima te combineren met een bezoek aan het bedrijf van de Fam. Bloo.

Klik hier voor meer informatie over de bijeenkomst.

Direct aanmelden? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier om uw komst te bevestigen.

 

 

 

 

Geplaatst op donderdag 4 januari 2018