3 juli a.s. ProCROSS open bedrijven dag: u komt toch ook?

3 juli a.s. ProCROSS open bedrijven dag: u komt toch ook?

Drie ProCROSS Melkveebedrijven in Oost-Brabant openen woensdag 3 juli a.s. hun deuren voor het publiek. U bent dan ook van harte welkom om deze bedrijven te komen bezoeken.

Melkveebedrijf Wijgerde (Stevensbeek)
Als je met weinig arbeid veel koeien wilt melken dan is een gezonde, productieve koe met weerstand meer dan welkom. De ProCROSS koeien van Adri Wijgerde voldoen aan dit criterium en dat geeft arbeidsplezier en financieel rendement. De ProCROSS koeien produceren best en zijn vruchtbaar.

Productie 350 melkkoeien

kg melk 10.926
% vet 4,40
% eiwit 3,40
TKT 376


Melkveebedrijf van Kessel (Mill)
"40 gezonde koeien vragen minder werk dan 1 zieke en daarom fokken we met het fokkerijconcept ProCROSS", aldus de familie van Kessel. In 2007 zijn ze begonnen met ProCROSS en dit gaat naar volle tevredenheid.

Productie 158 melkkoeien
kg melk 9.759
% vet 4,61
% eiwit 3,58
TKT

384

 

Op dit bedrijf is o.a. Feikje 34 te bewonderen. Zij is genomineerd voor de titel Beste ProCROSS Koe. Klik hier voor meer infomatie over Feikje 34.

VOF de Louw-Dekkers (Zeeland)
De gezonde, productieve en over weerstand beschikkende ProCROSS koe past uitstekend op dit bedrijf waar bijna 200 melkkoeien en daarnaast ook nog veel geiten lopen.

Productie 199 melkkoeien
kg melk 10.133
% vet 4,55
% eiwit 3,52
TKT 395


U bent van harte welkom! Wel graag vooraf aanmelden.

Bent u melkveehouder en wilt u meer weten over het fokkerijconcept ProCROSS? Grijp deze dag dan aan om praktijkervaringen te horen en ProCROSS koeien te aanschouwen. Of bent u onlangs gestart met ProCROSS? Dan is dit een mooie gelegenheid om bij collega melkveehouders de resultaten en ervaringen te zien en horen waar het concept al jaren wordt toegepast. Naast de melkveehouders die graag hun persoonlijke ervaringen met u delen zijn op elk bedrijf ProCROSS specialisten aanwezig. Zij kunnen u alles over de bedrijven en over ProCROSS vertellen.

Komt u naar de ProCROSS Open Bedrijven Dag? Meld u dan aan door een email te sturen naar info@k-l.nl.
Heeft u contact met een van onze K&L Fokkerij Specialisten? Dan kunt u zich ook bij een van hen aanmelden. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin o.a. de adresgegevens en de openingstijden van de deelnemende bedrijven.

Graag tot ziens op woensdag 3 juli!  

Geplaatst op donderdag 27 juni 2019